KONYALI GAZETECİ SOYLU KARDEŞLERİN BABASI VEFAT ETTİ
ALANYA'DA VEFAT EDEN 88 YAŞINDAKİ MEHMET CAFER SOYLU KONYA'DA TOPRAĞA VERİLECEK
Haber: Faik BAKOĞLU
Konya'nın duayen gazetecilerinden ve Konya Olay TV'nin İmtiyaz Sahibi Kemal SOYLU ile Alanya'da serbest gazetecilik yapan Muammer ve Yüksel SOYLU'nun babaları Mehmet Cafer SOYLU, tedavi gördüğü Alanya'da bugün yaşama veda etti.
88 yaşında vefat eden 3 erkek çocuk babası Mehmet Cafer SOYLU'nun cenazesi, yarın (Pazartesi) öğle namazını müteakiben Konya'nın Meram ilçesindeki Aile Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Merhum SOYLU, yıllar önce vefat eden eşi Ayşe SOYLU'nun mezarının yanında son yolculuğuna uğurlanacak.
Başta TGF Konya Temsilcisi olan meslektaşımız Kemal SOYLU olmak üzere; meslektaş kardeşleri Yüksel ve Muammer SOYLU'ya, tüm ailelerine, sevenlerine, dost ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.