YAĞMURLA GELEN GOLLER
GÖZLEM NECATİ DİLİ
Zannedersem Çaykur Rizespor ideal on biri bu olsa gerekir.
Müsabakanın bitişinden hemen sonra Rize spor oyunculara tribün önünde o yağmura rağmen taraftarlarıyla buluştular.
Çaykur Rizespor maç bitimine kadar yağmurlu bir havada oyununa devam etti. Sonunda sahadan mutlu olarak ayrıldılar. Müsabakanın 18. Dakikasında gol sinyalleri gelmeye başlamıştı bu dakikada Rize sporu atağında Mithat’ına vuruşunda Eyüp spor kalecisi topu kornere çeldi,
Çaykur Rizespor bu maça kadar 15 maçta 15 puanı bulunmaktaydı. Gol ortalaması bir olarak görülüyordu. Eyüp spor 15 maçta 13 puanda bulunuyordu. Rize spor bu maçtan üç puanı alarak Eyüp spora beş puan fark atmış oldu.
32. dakikada net bir pozisyonda sonuç çıkmadı Eyüp spor kalecisi yine başarılıydı İlk yarının 47. Dakikada gelişen Rize spor atağında top rakibi eline çarptı var a gidildi Vardan penaltı vuruşu geldi topun başına Kazım Laçin geldi vuruşunda takımını 1- 0 öne geçirdi. Kazım bu sezon ikinci golünü atmış oldu.
Kazım Laçin topu formanın içini koyarak bu golü eşine armağan etti. Bu gol çok özel bir gol olsa gerek. Yağmurla gelen gollerde bu kez Sahnede Samet vardı defanstan çıkarak geldi ve kornerden gelen topla farkı ikiye çıkardı.
Yağmurla gelen gollerde Rize spor Takımın golcüsü Ali Şov sahne alarak takımının üçüncü golünü atarak noktayı koymuş oldu. Son iki maçta dört puan, Rizespor’da Yeni hocası Recep Uçarın dokunuşu olsa gerek diye düşündüm müsabaka başından beri takımda bir hırs bir kazanma, arzusu vardı bana öyle geldi.
Bu havada alınan böyle farklı bir skorunda anlamı büyük olsa gerek