ORMAN HAFTASINDA İHL ÖĞRENCİLERİNE FİDAN DAĞITILDI

İKİZDERE-21 Mart Orman Haftası dolayısıyla İkizdere Anadolu İHL’nde Rize Orman İl Müdiresi Gülçen Yılmaz’ın katılımıyla bir program düzenlendi. Program sonunda öğrencilere fidan dağıtıldı. Rize İl Orman Müdiresi Gülçen Şafak ve AİHL Müdürü Saffet Yılmaz ile birlikte


ORMAN HAFTASINDA İHL ÖĞRENCİLERİNE FİDAN DAĞITILDI

ORMAN HAFTASINDA İHL ÖĞRENCİLERİNE FİDAN DAĞITILDI

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-21 Mart Orman Haftası dolayısıyla İkizdere Anadolu İHL’nde Rize Orman İl Müdiresi Gülçen Yılmaz’ın katılımıyla bir program düzenlendi. Program sonunda öğrencilere fidan dağıtıldı.

İlçe Orman İşletme Şefliği çalışanlarının da katıldığı programda öğrencilere ormanın önemi ve ağaç sevgisi anlatıldı. Ormansız yurdun vatan olamayacağı söylenirken insanlığın doğaya her zaman muhtaç olduğu ve ormanları bilinçsizce kesmenin önlenmesi ve kontrolunun vatandaş olarak da sahiplenilerek yaşatılması istendi.

Rize İl Orman Müdiresi Gülçen Şafak ve AİHL Müdürü Saffet Yılmaz ile birlikte öğrencilere hafta dolayısıyla fidan dağıtımı yapıldı.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:
next
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !