RİZE-ARTVİN TABİPLER ODASINDAN TTB'YE KINAMA

Rize-Artvin Tabipler Odası tarafından yayınlanan basın açıklamasında’’ Bırakın artık bu yalancı timsah gözyaşlarını, ülkemizdeki PKK (Terör seviciliğini) bıraktınız, şimdi diğer ülkelerin teröristlerini sevmeye başladınız. Ülkemizdeki doktorların dertleri dışında, her olaya maydanoz olmaya başlıyorsunuz


RİZE-ARTVİN TABİPLER ODASINDAN TTB'YE KINAMA

RİZE-ARTVİN TABİPLER ODASINDAN TTB'YE KINAMA

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Rize-Artvin Tabipler Odası, (TTB)Türk Tabipler Birliği tarafından Suriye’deki PKK ve yandaşlarına karşı yapılan operasyonları kınayan açıklamasına tepki gösterdi.

Rize-Artvin Tabipler Odası tarafından yayınlanan basın açıklamasında’’ Bırakın artık bu yalancı timsah gözyaşlarını, ülkemizdeki PKK (Terör seviciliğini) bıraktınız, şimdi diğer ülkelerin teröristlerini sevmeye başladınız. Ülkemizdeki doktorların dertleri dışında, her olaya maydanoz olmaya başlıyorsunuz. PKK hangi ülkede hıyar durumuna düşerse bir tutam tuz alıp koşturuyorsunuz. Kollarınızın Kürt faşizmini destekleyen açıklamalarını önleyemiyorsanız, bu kolların iplerini tutamıyorsanız bırakın tutanlar gelsin. Samimiyseniz, ABD'yi ve İsrail’i de kınayın. İstifa ederek omurgalı bir duruş sergileyebilirsiniz’’ denildi.

ADMİN: NECSTİ DİLİ

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:
next
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !